Vizitează Covasna


„Covasna, pur și simplu fabulos”

O seară franceză în inima Transilvaniei

  • March 11, 2017

Veți petrece două seri în fermecătoarele case de oaspeți din Micloșoara (Covasna), recompensate cu Tripadvisor Certificate of Excellence în 2015, veți vizita meșteșugari locali (pictură pe mobilier, fierari, o moară de apă), iar gazda dumneavoastră, Contele Kalnoky însuși, vă va arăta conacul renascentist al familiei sale, devenit muzeu. Seara veți fi invitați la o cină gândită ca un tur al gastronomiei franceze tradiționale și preparată de prietenii din Franța ai gazdei (unul dintre ei, ucenic al chef Franc Massiera și participant la ‘Tables Gourmandes’).

 

Tema evenimentului se leagă de istoria personală a contelui, care a păstrat o legătură specială cu Franța, unde a studiat înainte de a se stabili în România acum 20 de ani. De atunci, Contele Kalnoky încurajează activ o dezvoltare sustenabilă a zonei, împreună cu Prințul Charles al Marii Britanii (un obișnuit al zonei) și Fundația acestuia.

Prețul pentru două nopți (all inclusive) este de 192 euro/persoană. Se pot face donații suplimentare Fundației, pentru a contribui la dezvoltarea durabilă a Transilvaniei și la păstrarea patrimoniului său natural și cultural.

Pentru rezervări și informații suplimentare, vă rugăm scrieți la k@transylvaniancastle.com sau sunați la  +40 742 20 25 86 între 9-16.00. Vizitați, de asemenea, transylvaniancastle.com și pagina de Facebook Count Kalnoky’s Guesthouses in Transylvania.

Notă: Domeniul Contelui Kalnoky este la 3 ore distanță de București . Transportul nu este inclus.

 

Sursă: http://www.rfi.ro/eveniment-93596-seara-franceza-transilvania

Lăsați un mesaj