Vizitează Covasna

  „Covasna, pur și simplu fabulos”

OFERTE DE PAȘTI

clnagy1

Staţiunea, numită şi „staţiunea inimii” este cunoscută mai ales pentru apele minerale curative şi mofetele sale. Amplasat într-un cadru natural, Hotel Clermont este ideal pentru petrecerea timpului liber într-o atmosferă relaxantă, liniştită. Hotel Clermont oferă cea mai bună soluţie pentru îmbunătăţirea stării generale a organismului indiferent de obiectivele urmărite: menţinerea / refacerea tonusului fizic şi psihic, creşterea forţei musculare, relaxare şirevigorare.

cnagy1

Prințul Charles al Marii Britanii are o afinitate specială pentru judeţul Covasna și preferă să vină aici primăvara, pentru a se bucura de câmpurile pline de flori. Dacă sunteți curioși cum arată pensiunea Prințului Charles aflată la Valea Zălanului, dar și cea a bunului său prieten, contele Kalnoky, aflată la Micloșoara, dacă vă place viața simplă și autentică, dacă vreți să gustați (la propriu şi la figurat) din tradițiile locului, atunci aceaste oferte vi se potriveșc de minune. Ambele spații de cazare au doar câteva camere și de cele mai multe ori sunt rezervate în avans de turiști din toată lumea.

dnagy1

Unul dintre cele mai căutate locuri din judeṭul Covasna este Castelul Daniel, un castel ce datează de la începutul secolului 17, acum renovat și amenajat ca boutique hotel. Are doar 8 camere, fiecare amenajată într-un stil diferit, una dintre ele având și frescele originale păstrate pe pereți.

snagy1

Bixad, situat în regiunea Trei Scaune, mărginit de partea inferioară al Muntelui Harghita, pe cursul râului Olt, este unul din cele mai atractive localităţi din județul Covasna. Vă așteaptă și pe dumneavoastră, să petreceți o vacanță de neuitat! Pensiunea Sólyomkő vă așteaptă cu ospitalitate, prețuri accesibile şi flexibile!

znagy1

Situată în Zăbala, într-o zonă pitorească aflată la 6 km de Covasna, The Machine House este o pensiune construită pe un domeniu privat cu o suprafaţă de 500 ha, care include o pajişte şi o pădure. Există 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, saună şi pune la dispoziţie activităţi de drumeţii şi echitaţie. Proprietatea este deţinută de o familie transilvăneană nobilă şi include un castel care datează din secolul al XVI-lea şi 2 clădiri anexe. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în toate zonele. Există 4 zone de luat masa, una în aer liber, două pe terase şi una în interior. La cerere, oaspeţilor li se pot oferi mese pregătite după reţete transilvănene tradiţionale, care pot fi servite în zona de luat masa. Printre alte facilităţi, The Machine House oferă grădină cu loc de joacă pentru copii şi animale domestice. Se pot organiza diverse activităţi, printre care observare de urşi, plimbări cu trăsura trasă de cai şi drumeţii prin sălbăticia naturii. Proprietatea oferă parcare privată gratuită. Este situată la 1 oră de mers cu maşina de Lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România.

b1

Grand Hotel Balvanyos amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, poate fi gazda Dvs. în orice anotimp. Primăvara vă puteţi declara sentimentele de dragoste în mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Lacul Sf. Ana şi în împrejurimi, iar toamna puteţi admira mantia arămie a pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosfera de sarbatori cu aroma vinului fiert, zgomotul placut al focului din semineu si un peisaj de basm.
Situat în inima pădurii, Grand Hotel Balvanyos constituie locația perfectă pentru recreere, dar și pentru organizarea evenimentelor, conferințelor.